Søren Bertelsen

Installatør

Søren startede i 2015 Terndrup El-Teknik på egen bopæls adresse i Bælum. Sørens har over 25 år erfaring indenfor el-branchen. Søren er den første, der svarer dit kald, når du kontakter Terndrup El-Teknik, altid parat til at servicere dig.

Rene Borregaard

Elektriker

Rene ansat hos Terndrup El-Teknik siden 2015. Rene har over 25 år erfaring indenfor El branchen, han er bosiddende i Kongerslev. Han har godt kendskab til kunderne i området og du møder ham altid med et smil på læben og en kvik bemærkning.

Niels Møller Næsby

Elektriker

Niels blev ansat hos Terndrup El Teknik 2015. Niels har over 20 års erfaring indenfor el-branchen, han er bosiddende i Skørping. Niels en god kollega der sætter en ære i at aflevere arbejde til tiden og i høj standard.

Martin Holmqvist Mortensen

Lærling

Martin blev ansat hos Terndrup El Teknik som lærling den 7. maj 18. Han er 23 år gammel og udviser stor interesse for el-branchen, han er bosiddende i Blenstrup. Han er allerede vellidt blandt kollegaer og kunder.

Rasmus Krogh

Elektriker

Rasmus sidste nye ansatte hos Terndrup El Teknik, han startede Januar 2017. Han er udlært i 2012, bosiddende i Kongerslev. Rasmus er allerede meget vellidt blandt vore kunder, udfører sit arbejde med stor selvstændighed.

Frederik Krage Byrialsen

Lærling

Frederik bliver ansat hos Terndrup El Teknik som lærling den 30. juli 18. Han er 18 år gammel, han er bosiddende i Kongerslev. Han er allerede tyvstartet i firmaet da han i hans sommerferie har arbejdet som arbejdsmand, så han har allerede godt kendskab til el-branchen og kunderne.